The Engineering Factory | CAD Engineering projecten
15725
page-template-default,page,page-id-15725,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CAD Engineering projecten

De huidige arbeidsmarkt lijdt aan een structureel tekort aan technisch geschoold personeel. Volgens de voorspellingen zal de toenemende vergrijzing tot een nog groter tekort leiden in de toekomst. Dit probleem mag en hoeft uw bedrijf niet te belemmeren in zijn groeimogelijkheden.

 

Outsourcen is de oplossing!
The Engineering Factory ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van projecten met arbeidsintensieve CAD engineering werkzaamheden, die niet direct tot de core business behoren. Dit doen we door het faciliteren van engineers en tekenaars vanuit ons kantoor in Indonesië, onder begeleiding van een nederlandse projectleider. De diverse gespecialiseerde teams van ervaren engineers en CAD tekenaars werken met diverse software systemen, gespecialiseerd op elektrisch, civiel en mechanisch werkgebied.

 

Hoe doen we dat?
Een goede communicatie is bij het outsourcen van tekenwerkzaamheden essentieel. The Engineering Factory besteedt veel aandacht aan kwaliteit door gestroomlijnde processen, frequente communicatie en uitgebreide kwaliteitscontrole in Nederland te borgen. Hiermee kunt u optimaal profiteren van de Nederlandse kwaliteit, maar de offshore tarieven. Ook wordt ingespeeld op de specifieke wensen en de regels en normen die van belang zijn binnen uw vakgebied. Vanuit het hoofdkantoor in Broek op Langedijk verzorgen lokale Nederlandse projectleiders de werkzaamheden en de terugkoppeling naar u als klant.The Engineering Factory ontzorgt en u bent klaar voor de toekomst.

 

Uw voordeel:
-Kostenbesparing met kwaliteit (verbeter hiermee uw concurrentie positie en vergroot uw marges)
-Efficiëntie: Zelf volledig richten op core business
-Flexibiliteit: Capaciteit vergroten per project of op structurele basis
-Kwaliteit: Aandacht voor kwaliteitsborging en doorvoeren van processen en producten
-Ontzorgen

CAD Engineering projecten
Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.