The Engineering Factory | Buitenland detachering
15727
page-template-default,page,page-id-15727,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Buitenland detachering

De huidige arbeidsmarkt lijdt aan een structureel tekort aan technisch geschoold personeel. Volgens de voorspellingen zal de toenemende vergrijzing tot een nog groter tekort leiden in de toekomst. Dit probleem mag en hoeft uw bedrijf niet te belemmeren in zijn groeimogelijkheden.

 

Buitenland detachering is de oplossing!
Naast technisch tekenwerk op projectbasis biedt The Engineering Factory ook structurele engineering en tekencapaciteit. Met uw eigen medewerker op afstand krijgt u een of meer eigen medewerker(s) op afstand tot uw beschikking.

 

Hoe doen we dat?
The Engineering Factory beschikt over een uitgebreid netwerk van kandidaten uit verschillende disciplines en opleidingsniveaus. De Indonesische organisatie is gevestigd in de stad Bandung, de grootste Technische Universiteitsstad van Indonesi. Hierdoor is er gemakkelijk toegang tot veel goed opgeleid personeel.

 

Indien de geschikte capaciteit niet beschikbaar is binnen onze huidige organisatie, rekruteren en selecteren we samen met u de juiste kandidaat welke aan uw voorwaarden en wensen voldoet. Deze medewerker komt in dienst bij The Engineering Factory en wordt via een detacheringcontract ingezet voor uw project of activiteit. Per geval wordt een trainingstraject ontwikkeld, passend bij de type werkzaamheden, waarbij de nieuwe medewerker zich de producten, diensten, werkmethoden en standaarden van uw organisatie eigen maakt.

 

Voordelen van Buitenland Detachering
-Flexibele schil om uw personeelsbestand
-Snel uitbreiden in capaciteit door groot aanbod personeel
-Zowel kort -als langdurige contracten
-Lage tarieven door personeel uit zogenaamde Low Cost Country
-Maandelijkse all-in facturatie, geen verborgen kosten
-Geen werkgeversverplichtingen, begeleiding en administratie in handen van The Engineering Factory

Buitenland detachering
Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.