The Engineering Factory | Over ons
15733
page-template-default,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

Over The Engineering Factory

The Engineering Factory in Nederland is verantwoordelijk voor de projectleiding, de communicatie met IndonesiĆ« en de klant en waarborgt de kwaliteitsprocessen bij de uitvoering van de werkzaamheden. U doet zaken met een Nederlandse organisatie, dus geen onnodige risico’s door zelf te leren werken met bedrijven ver bij u vandaan, in een andere tijdszone en met een andere (arbeids)cultuur.

 

Onze organisatie in Bandung, Indonesiƫ bestaat uit een team van circa 40 hoogopgeleide engineers en tekenaars op het gebied van mechanische, elektrische en civiele engineering. Hiernaast is het team van 3D animators gespecialiseerd in het maken van 3D visualisaties en animaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

The Engineering Factory gelooft in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Vaste arbeidscontracten
Al onze medewerkers in Indonesiƫ werken met vaste arbeidscontracten, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ziektekosten verzekering (ook voor hun familie). Dit resulteert in een hoog niveau van gebondenheid met de medewerkers, waardoor mensen behouden blijven de technische kennis geborgd wordt.

 

Investering in trainingen
Verder investeren we in trainingen voor onze engineers en tekenaars om op de hoogte te blijven van de laatste kennis en kunde op engineering gebied. Aangezien we met name werken voor de Nederlandse markt wordt er tevens Nederlandse en Engelse les gegeven.

Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie.